Learning Management System
End-to-end solution for learning and teaching
Assessments
Create high quality assessments with minimal effort
Fee Management
All the fee management tools you need under a single roof
Student Information System
All your student data at your finger tips in one click
Admission Management
Seamless lead management and admission process digitization
Exam Planner
Plan exams and share schedule seamlessly with all students and teachers
Report Card
Customize, create, download and print your school’s digital report card
Teachpay
Collect school fees in advance and get visibility into your cashflow
Student Tracking System
Keep track of student information, performance, bus-location and attendance.
Teachsmart
Launch NEP Compliant 21st Century Skill Courses

Online Resim Eğitimi

Hepimizin bildiği gibi online eğitim günümüzde fazlasıyla yaygınlaşmış durumda. Online eğitim fırsatıyla artık istediğimiz her yerden istediğimiz zaman aralığında eğitim alabiliyoruz. Bu fırsatın bize getirilerinin yanı sıra online eğitimde çeşitlilik, neredeyse her konuda bizlere istediğimiz eğitimi o konunun uzmanlarıyla birlikte verebiliyor. Bu eğitimi alabilmek içinse yapmamız gerekenler çok da zor değil. Her konuda online olarak eğitim alabildiğimiz gibi bu alanlardan birisi de resim, çizim eğitimi. Bugün online olarak resim eğitimi almanın avantajlarına, nasıl alındığına ve daha birçok soruya yanıt vereceğiz. Siz de bu yanıtlardan yola çıkarak sorularınızı cevaplandırabilir ve bu konuda aklınızda kalan soru işaretlerini giderebilirsiniz.

Online olarak eğitim almanın en büyük avantajlarından biri almayı istediğiniz eğitimin nerede alınacağına ve ne zaman alınacağına sizin karar vermeniz. Günümüzün yoğunluğu, iş nedeniyle zaman ve fırsat bulamama, bu nedenlerden ötürü uğraşmak istediğimiz hobilerimize yönelememe problemini artık rafa kaldırıyoruz. Online olarak konfor alanınızdan, kendinizi eğitim almak için rahat hissettiğiniz konumdan çıkmadan resim eğitimi almak için atmanız gereken ilk önemli adım, bu konuyla alakalı eğitim almak istediğiniz kişiyi, uzmanı seçmek. Gerekli olan uzman seçiminden sonra bu eğitime ne kadar süre ayıracağınız, gün içerisinde bu eğitimle alakalı zamanınızı nasıl planlayacağınız ve bu konu üzerine ne kadar çabalayacağınız tamamen sizin seçimlerinize kalmış. Pek tabii eğitimi almadan önce dijital alanı sağlayacak teknolojik ürünlere de erişiminiz olmalı. Bu tablet, telefon veya bilgisayar olabilir. Bununla beraber kullanılabilecek bir internet ile online eğitim almaya hazır hale geldiniz demektir.

Online Resim Eğitimi Geliştirir Mi?

Öncelikle online eğitimin gelişmenize olan en büyük katkısı sizlere zaman kazandırması ve zaman esnekliği yaratması. Bu olanakla beraber hepimiz uğraşmak istediğimiz alana yönelmeye kendimizi daha iyi motive edebiliyor, bu konuda erinmekten vazgeçebiliyoruz. Pek tabii bu da bizlerin eğitimi daha iyi odak noktası haline getirmemizi sağlıyor. Fakat alınan eğitimde gelişim sağlamak tabii ki insanın tamamen kendine bağlıdır. Bu konuda ne kadar efor sarf ettiğiniz, bu konuya ne kadar zaman ayırdığınız ve ne kadar ciddiye aldığınız eğitimi nasıl aldığınızdan çok daha önemli bir durum.

Farklı olarak dijital bir ortamda ders almak aynı zamanda dijital materyallerden de daha fazla yararlanmanız anlamına geliyor. Yüz yüze eğitimde bu olanak daha kısıtlıyken online olarak ulaşılabilirliğin getirdiği bu fayda, sizlere çizim ve resim konusunda daha bilgili ve daha çabuk öğrenme fırsatı sunabilir.

Dolayısıyla online eğitim ile beraber resim eğitimi almak sizlere zamanınızı planlama ve zaman kazandırma açısından birçok yarar sağlayabilir. Fakat bu konudaki temel gelişmeler tamamen kişinin kendisine bağlıdır.

Online Resim Eğitimi Nasıl Alınır?

Yapmanız gereken ilk şey tabii ki dijital ortamda eğitim alabileceğiniz ekipmanlara ve olanağa sahip olmak. Daha sonra bu eğitimi veren uzman kişilerle irtibata geçerek alacağınız eğitimin zamanını, planını ve eğitimi ne kadar alacağınızı ayarlamak. Bu adımlardan sonra ise belirli programlar aracılığıyla uzman kişilerle canlı olarak eğitim alabilirsiniz. Eş zamanlı, senkron eğitimler, eğitim sırasında yaşayacağınız herhangi bir problemi çözmede sizlere olanak sağlar. Genel olarak uzman kişiler canlı derse tek bir kamera ile değil aynı zamanda çalışmayı gösterebilecek farklı bir kamerayla beraber bağlanır. Bu nedenle eğitmen ile beraber eğitim alınan süreç boyunca her anı deneyimleyerek kendinizi daha iyi geliştirebiliyorsunuz.

Ek olarak dersler sadece canlı olarak da verilmemekte. Senkron derslerin yanı sıra asenkron olan, canlı olmayan derslere de katılım gösterebilirsiniz. Asenkron derslere sahip olduğunuzda istediğiniz her zaman bu derslere ulaşabilir ve tekrar izleyebilme şansına sahip olursunuz. Bu da çizimleriniz konusunda istediğiniz zaman asenkron derslerin tekrarını izleyerek hatalarınızı düzeltmenize yardımcı olur.

Online Resim Eğitimi Bana Ne Kazandırır?

Yüz yüze eğitimden farklı olarak eğitimcinin çalışmasını birebir deneyimleyerek kendi gelişmenize olanak sağlayabilirsiniz. Toplu çalışma gruplarının aksine birebir olarak uzman kişiyle ders alabilir ve konu hakkındaki gelişmenizde daha hızlı ve gelişen bir ivme kazanabilirsiniz. Aynı zamanda istediğiniz ortam içerisinde ve istediğiniz zaman planlamasına uygun olarak ders alabilir, ders alırken kendinizi nasıl rahat hissediyorsanız eğitimi o şekilde alabilirsiniz.



Name must have atleast 3 characters
School name must have atleast 3 characters
Phone number must have atleast 7 digits and atmost 15 digits
Please select a role