Learning Management System
End-to-end solution for learning and teaching
Assessments
Create high quality assessments with minimal effort
Fee Management
All the fee management tools you need under a single roof
Student Information System
All your student data at your finger tips in one click
Admission Management
Seamless lead management and admission process digitization
Exam Planner
Plan exams and share schedule seamlessly with all students and teachers
Report Card
Customize, create, download and print your school’s digital report card
Teachpay
Collect school fees in advance and get visibility into your cashflow
Student Tracking System
Keep track of student information, performance, bus-location and attendance.
Teachsmart
Launch NEP Compliant 21st Century Skill Courses

Online Matematik Eğitimi

Eğitim hayatımızda karşımıza çıkan en büyük engellerden birisi zamanımız. Çoğu insan için zamanı planlamak veya istenilen şeylere vakit ayırmak günümüzde gittikçe daha da zorlaşan durumlardan biri haline geldi. Aynı zamanda vaktimizi ayırmak istediğimiz konulara ulaşmak için de çok fazla efor ve zaman harcar hale geldik. Bu nedenle yüz yüze eğitimin aksine online eğitim, eğitim almak için en çok seçilen yollardan birisi oldu. Online eğitimle beraber eskiye göre daha az efor sarf ediyor ve eğitim almakta eskisi kadar zorlanmıyoruz. Dijital eğitimin getirilerinden en önemlisi olan zaman ve mekân bağımsızlığı, günler geçtikçe insanları kendi safına çekmeyi başarıyor.

Hepimiz belli dallarda ve konularda daha çok şey öğrenmek, bilmek isteriz. Online eğitimin pek çok konuda eğitim fırsatı tanıdığını hepimiz biliyoruz. Bu dallardan birisi ise gerek hayatımızın içinde çokça kullandığımız gerekse her alanda bizlerin işlerini kolaylaştıracak bir eğitim dalı olan matematik. Güncel eğitim hayatımızda her seferinde karşımıza çıkan bu dal, artık dijital bir şekilde alabileceğimiz eğitimlerden biri haline geldi.

Online Matematik Eğitiminde Sizleri Neler Bekliyor?

Öncelikle yüz yüze eğitimin aksine dijital platformlarda alacağınız eğitimin sizlere pek çok alanda artısı var. Dijital dünya içerisindeki materyallerden yararlanarak konu hakkındaki hakimliğinizi daha ileri seviyeye taşıyabiliyorsunuz. Ayrıca sadece bununla da kalmayarak eğitiminizde kullanacağınız dokümanları kendinize göre seçebiliyor, kendi öğrenme şeklinize göre eğitim alabiliyorsunuz. Konunun uzmanları konusunda ise yüz yüze eğitime kıyasla sadece tek bir uzmandan değil alanında başarılı olan birçok kişiyle eğitim alma şansına sahip oluyorsunuz.

Online matematik eğitimi sizlerin bu alanda aldığınız eğitimden en iyi hangi şekilde verim alabileceğinizi belirler ve buna göre bir sistem oturtulur. Diğer eğitimlerin aksine dijital eğitimin merkezinde öğrenci bulunur. Bu nedenle öğrenci, ders konusunda verim alabileceği en iyi öğrenim metodunu benimseyerek eğitimine bu şekilde devam edebilir.

Online Ders Almanın Faydaları Nelerdir?

Günümüzde online derslerin nasıl verildiği eğitim kurumuna ya da eğitimi veren kişiye göre değişkenlik gösterir. Ayrıca bir öğrenci olarak siz de nasıl bir eğitim istediğinize göre bu alanda seçim yapabiliyorsunuz. Şüphesiz ki bunlardan en faydalısı zaman ve mekândan bağımsız olmanız. Bu fırsatla zamanınızı kendiniz yönetebilir ve kafanız rahat bir şekilde eğitim alabilme şansına sahipsiniz. Bunun yanı sıra alacağınız canlı derslerde konunun uzmanı kişilerle birebir görüşme sağlayabiliyorsunuz. Canlı(senkron) veya cansız(asenkron) dersler fark etmeksizin, aldığınız dersleri sadece bir kereye mahsus değil, dilediğiniz her anda tekrar açıp izleyebiliyor ve dersi tekrar etmekte kendinize kolaylık sağlayabiliyorsunuz.

Ders esnasında yararlanabileceğiniz materyaller oldukça fazla. Bu nedenle konuyla alakalı edindiğiniz bilgileri kalıcı hale getirmek pek de zor değil. Aynı zamanda hızlıca not alabiliyor ve dersi dinlerken konuyu kaçırma gibi birçok problemden de kurtuluyorsunuz.

Online Matematik Dersini Kimler Alabilir?

Online olarak alınabilecek hiçbir eğitimde yaşın neredeyse hiçbir önemi yok. Size uygun olan alanı ve seviyeyi uzmanlarla beraber belirleyip eğitim almaya anında başlayabilirsiniz. Fakat bunun yanı sıra matematik için online eğitim almak isteyen insanların genel olarak hangi sebeple bu eğitimi almak istediklerine değinebiliriz. Bu durum öğrencinin dersten ne beklediğine göre değişkenlik gösteren durumlardan biridir. Örneğin bir lise öğrencisi olarak üniversite sınavına hazırlık için online matematik eğitiminden faydalanabilir, birebirde takıldığınız konu ve konuları daha iyi kavrayabilmek ve öğrenebilmek amacıyla alabilirsiniz. Veya ortaokul derecesinde olan ve liseye geçiş için yapılacak sınava hazırlanmak için de.

Gibi programlar diyebiliriz. Bu programlar aracılığıyla öğrenciler ve konunun uzmanları bir araya gelerek canlı dersler gerçekleştirebiliyor. Bunun yanı sıra cansız olan videolar ile de konu hakkında online eğitim almak mümkün. Dersin canlı veya cansız olması öğrencinin seçimine göre değişkenlik gösteriyor. Tüm bu derslerden ve olanaklardan yararlanmanız içinse sahip olmanız gereken pek fazla bir şey yok. Yaygın olarak kullanılan teknolojik aletler (tablet, laptop, telefon vb.) ve internet bağlantısı ile bu işlemi kolayca gerçekleştirebiliyorsunuz.



Name must have atleast 3 characters
School name must have atleast 3 characters
Phone number must have atleast 7 digits and atmost 15 digits
Please select a role