Learning Management System
End-to-end solution for learning and teaching
Assessments
Create high quality assessments with minimal effort
Fee Management
All the fee management tools you need under a single roof
Student Information System
All your student data at your finger tips in one click
Admission Management
Seamless lead management and admission process digitization
Exam Planner
Plan exams and share schedule seamlessly with all students and teachers
Report Card
Customize, create, download and print your school’s digital report card
Teachpay
Collect school fees in advance and get visibility into your cashflow
Student Tracking System
Keep track of student information, performance, bus-location and attendance.
Teachsmart
Launch NEP Compliant 21st Century Skill Courses

Online Derslerin 6 Faydası

Pandemi süreci ile beraber birçoğumuz evlerimizde vakit geçirmek zorunda kalırken, bu süreç hayatımızı çok farklı alanlarda etkiledi. Pek çoğumuz evden çalışmaya, evden online derslere katılmaya ve kısıtlamalarla dolu yeni bir hayata uyum sağlamaya çalıştık. İlk evrede bu yeni yaşam stili bizi oldukça zorlasa da, zaman içerisinde hepimiz bilgisayar, tablet veya telefonlarımızı kullanarak iletişimimizi kuvvetlendirmeye, hatta yeni yetenekler geliştirmeye başladık. Özellikle karantina süreci boyunca kimimiz yeni hobiler edinirken, kimimiz de yeni bilgilerin ve öğretilerin peşine düştük. Bu zaman diliminde bizlere bir tık uzaklıkta olan online dersler ise en yakın arkadaşımız oldu diyebiliriz. İlk etapta pek çok kişi değişimler karşısında zorlanmış olsa da, online dersler artık hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline geldi. Online derslerin altı faydasına hep beraber göz atalım.

1.Yolda boşa giden zamana son

Sabahın erken saatlerinde ister işe, ister okula olsun erken kalkmak bir çoğumuz için kimi zaman bir işkence halini alıyor. Sabahın erken saatlerinde kalkmak, kimi zaman karanlık saatlerde hazırlanarak sınıflara yetişmek zor olabilir. Ancak online dersler sayesinde otobüste, metroda, kalabalıklar arasında geçen boş zamanımızı daha verimli bir şekilde değerlendirebiliriz. Online derslere girerken, zaman sıkıntısı çekmeden istediğimiz zaman, istediğimiz yerden ve bize en uygun saatte derslere bağlanabiliriz. Bu şekilde hem uykumuzu alır, hem de zamanı verimli bir şekilde kullanmış oluruz.

2.Arkadaşlarla ve öğretmenlerle iletişim kurmak çok daha kolay

Yüz yüze eğitim gerçekleştirmek için gittiğimiz sınıflarda, özellikle sınıf kalabalık olduğunda öğretmenlerin öğrencilerle birebir özel olarak ilgilenmesi zor olabilir. Bu sebeple, dersi alan kişiler kendi kabuklarına çekilerek dha pasif bir tutum içerisinde olabilirler. Online dersler sayesinde, dilediğimiz zaman dersin eğitmenine mail atabilir ve hızlı dönüşler alabiliriz. Bu süreç daha stressiz olmasının yanı sıra, iletişim becerilerimizi de kuvvetlendirir. Sınıftaki arkadaşlarımızın hepsi ile bir arada olmak zorunda olmamak ekstra bir avantaj haline gelir. Bu sayede bize iyi gelen insanlar ile uygun zaman aralıklarında görüşebiliriz.

3.Arkadaşlarınız ve ailenizle daha fazla eğlenin

Zamandan kazanmaya ek olarak, bize iyi gelmediğini düşündüğümüz çeşitli aktivitelere katılmak zorunda olmadığımız için, ailemize ve sevdiğimiz arkadaşlarımıza daha fazla vakit ayırabiliriz. Örneğin, eğer her sabah işe gidip gelen bir ebeveyn iseniz, onlinde dersler sayesinde çocuklarınız ile daha fazla kaliteli vakit geçirerek güzel anılar biriktirme fırsatını elde edebilirsiniz. Hatta sizler de çeşitli online dersler alarak kazanım sağlayabilirsiniz.

4.Evde yemek gibisi yok

Sağlıklı ve dengeli beslenmek herkes için çok önemli! Daha emin adımlarla verimli bir şekilde hayatımıza devam edebilmek adına yediğimiz içtiğimiz her gıdaya dikkat etmemiz gerekir. Online dersler sayesinde herhangi bir kantin veya kafede tıkılı kalarak sağlıksız beslenmek yerine, evinizde rahat bir şekilde yemeğinizi yiyebilirsiniz. Online derslerin size kazandırdığı fazla zaman ile evde çeşitli tarifler deneyebilirsiniz.

5.Her gün yeni bir bilgi

Dünyada her an yeni bir gelişme yaşanıyor ve bilginin ucu bucağı yok sayılır diyebiliriz. Tüm bu gelişmeleri takip etmek ve gündemin içinde kalmak mümkün olmasa dahi, online dersler bizlerin kurtarıcısı olur. Online dersler sayesinde çok farklı alanlardan kendimizi geliştirecek ve dünyadaki gelişmeleri de takipte kalabileceğimiz çok farklı dersler alabiliriz. Bu müthiş bilgi dünyası bize sonsuz ufukların kapılarını açıyor. Entelektüel yönümüzü geliştirerek günceli yakalayabiliriz.

6.Paranız cebinizde kalır

Eğitimin veya bilgiye erişimin maliyeti sizleri zaman zaman düşündürebilir. Yüz yüze eğitimler genel olarak online derslerden daha maliyetlidir. Ancak online dersler sayesinde aynı bilgileri daha uygun fiyata öğrenebilirsiniz. Paranızın cebinizde kalmasının yanı sıra, zaman tasarrufu da sağlamış olursunuz. Ekonomik olarak daha uygun fırsata aynı eğitimleri almak mümkün.

Tüm bu faydaları düşündüğümüzde online derslerin çok iyi fırsatlar sunduğunu görebilirsiniz. Bu dersler sayesinde 7’den 70’e herkes ilgi duyduğu farklı alanlarda kendini geliştirme fırsatını elde eder. Sanattan sinemaya, müzikten tarihe her alanda bilgiye ulaşmak bir tık ötede sizleri bekliyor. Uzun zamandır hasretini çektiğiniz herhangi bir enstrüman veya konu hakkında rahatlıkla dersler alabilir ve yeni bilgilerin keyfini çıkarabilirsiniz. Online derslere her an her yerden bağlanabilir ve yeni dünyaların tadını çıkarabilirsiniz.



Name must have atleast 3 characters
School name must have atleast 3 characters
Phone number must have atleast 7 digits and atmost 15 digits
Please select a role